Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

bca nominan

2.Gotlybiškių BC2021 metai buvo veiklūs ir itin svarbūs mūsų bendruomenei. Vasario 28 d. Gotlybiškių bendruomenės centras (BC) karantiniškai paminėjo savo gyvavimo 10-metį ir pirmą kartą dalyvavo respublikiniame konkurse „Eismo saugumas bendruomenėse 2021“. Nors ir netapome prizininkais, bet buvo surengti trys šaunūs renginiai: piešinių konkursas, dviračių žygis Kiduliai-Sudargas ir atšvaitų dalinimo akcija. Taip pat sėkmingai įvykdėme Žemės ūkio ministerijos finansuojamą projektą „Naujos Gotlybiškių vaikų ir jaunimo erdvės sukūrimas. Jo metu stadione įsirengėme vaikų žaidimų aikštelę, sūpynes ir lauko treniruoklius. Šitas projektas labai suvienijo mūsų gyventojus. Jie aktyviai dalyvo visose talkose ir džiaugėsi gautais rezultatais. Tai buvo neapsakomas džiaugsmas, nes kaime yra vieta, kur gali susirinkti dideli ir maži draugai ir turiningai praleisti laiką.
Gražiai orientacinio žygio, kuris įvyko Gotlybiškiuose ,rezultatai gražiai aptarti Anetos Bastytės pasakojime socialiniuose tinkluose. Rugpjūtį su vaikais turėjome išvyką į Rusnę, kurią organizavo Andrius Albavičius ir Ramūnas Lukošaitis. Jis paplukdė mus laiveliu.

Rugsėjo 18 d. mūsų bendruomenė dalyvavo Šakių rajono bendruomenių renginyje "Bendrystė mus vienija“. Grįžom namo pilni įspūdžių ir su glėbiu dovanų, sporto rungtyse užėmę garbingą antrą vietą.
Lapkričio mėnesį Gotlybiškių bendruomenės centras pagaliau sudarė patalpų panaudos nuomos sutartį su Šakių savivaldybe penkeriems metams. Pagaliau gavome geltoną namuką, kuris mums labai svarbus. Nuo šios džiugios žinios, kad turėsime patalpas, kuriose galėsim kultūringai praleisti laisvalaikį, mūsų kaimas susivienijo. Visi siūlė visokeriopą pagalbą. Visi norėjo būti naudingi. Turėdami patalpas pagaliau turime galimybę kiekvieną savaitgalį susitikti su gotlybiškiukais – tai vaikų ir paauglių grupe. Jie žaidžia, piešia, šoka, planuoja, kokius renginius organizuos 2022 metais. Jaunuoliams labai svarbu, kad turi vietą kur gali ateiti ir kartu praleisti laiką su bendraamžiais.
Žaidimas „AUKSINIS PROTAS“, tai kažkas tokio, ką negalime žodžiais apsakyti. Jis mus labai suvienijo. Vaido Janulaičio dėka subūrėme savo komandą, kurią pavadinome „SIESARTĖNAI“. Tikrieji šio žaidimo fanai Algimantas Kačiūnas (jis nepraleido nė vieno žaidimo), Vaidas Janulaitis, Martynas Augaitis, Zita Indriškevičienė, Lina Visockienė, Audra Atažanovienė, Ingrida Petrulevičė.
Visų veiklų iniciatorė - seniūnaitė Audra Atažanovienė. Ji ir bendruomenės lyderė, sugebanti išlaikyti pusiausvyrą tarp atskirų bendruomenės narių ir visos bendruomenės poreikių Labai tinka Audros apibūdinimui mokymų lektorės Irenos Blaževičės mintys: „ Bendruomenės lyderis - kaip širdis organizme, kuri pumpuoja kraują. Ir jeigu ji nepumpuotų, nebūtų gyvybės."
Šakių rajono bendruomenės centrų asociacija Audrai Atažanovienei įteiks nominaciją „Bendruomenės lyderis 2021“. Nominantė dėkojo gyventojams ir bendruomenės nariams už prisidėjimą prie šių metų veiklos savo naudingais patarimais, pasiūlymais, gerumu, dosnumu ir naudingais darbais bendruomenės labui.

Zita Indriškevičienė, Gotlybiškių BC

Gotlybiškių BC 3Gotlybiškių BC 1.Gotlybiškių BC

Joomla templates by a4joomla