Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Prie jūrosBirželio 10 -12 dienomis Karklė virto sutartinai dūzgiančiu bendruomenių bitynu. Tradiciniame Lietuvos kaimo bendruomenių susibūrime „Gėlėtas LKBS sąskrydis 2022“ dalyvavo virš 50 Šakių bendruomenių centrų atstovų. Sąskrydis buvo skirtas Savanorystės ir Lietuvos jaunimo metams paminėti. Visi turėjome ką aptarti, apie ką pasikalbėti, savo darbais pasipuikuoti, o kartu įžiebti ir naujas idėjas.
Nuoširdžiai dėkojame bendruomeniečiams, kurie rado galimybę atstovauti Šakių rajoną ir pristatyti bendruomeniškas veiklas. Nuoširdus ačiū rajono merui Edgarui Pilypaičiui už suteiktą galimybę nemokamai nuvykti į LKBS sąskrydį. Sėkmės Jums visiems ir puikių naujų žygių į šviesius tikslus, būkite įkvėpimu visiems kolegoms ir bendražygiams įvairiose bendruomeniškumo veiklose.

Šakių r. BCA taryba

Joomla templates by a4joomla