Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Šakių bendruomenės yra išskirtinės prasmingais darbais, tradicijomis, išradingumu. 2022 metai – Savanorystės metai. Siekdami pažinti ir skleisti rajono bendruomenių unikalumą, savitumą, kviečiame dalyvauti tradiciniame fotonuotraukų konkurse „Bendruomeninių veiklų akimirkos“.
Konkursas vyks nuo rugsėjo 1 d. iki spalio 14 d. Konkurse gali dalyvauti Šakių rajono bendruomenės. Nuotraukas (skaitmeniniu formatu) su užpildyta informacija siųskite el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. , Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
Bendruomenės gali siųsti po 2-5 nuotraukas, kurias panaudosime filmo apie Šakių bendruomenių veiklą kūrimui. Su nuotraukomis reikalinga ši informacija: nuotraukos pavadinimas; trumpas kiekvienos nuotraukos aprašymas (1-3 sakiniai); informacija apie dalyvį (dalyvio vardas ir pavardė, atstovaujamos bendruomenės pavadinimas, kontaktinė informacija (tel.nr., elektroninis paštas).
Nuotraukos taip pat bus vertinamos Šakių BCA socialinio tinklo Facebook paskyroje. Kiekvienas socialinio tinklo lankytojas galės balsuoti už bet kurią jam patikusią konkursinę nuotrauką, paspausdamas „patinka“.
Unikaliais BCA įsteigtais prizais už originaliausią nuotrauką bus apdovanotos 3 bendruomenės. Vieną nuotrauką išrinks BCA taryba, o kitas dvi – daugiausiai „patinka“ paspaudimų socialiniame tinkle sulaukusios bendruomenės nuotraukos.
Kilus klausimams dėl dalyvavimo konkurse, prašome kreiptis į Audrą Atažanovienę, tel.868382077 arba e.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

BCA informacija

Joomla templates by a4joomla