Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Registrų centrasDaugiau kaip 6,5 tūkst. organizacijų Registrų centro iniciatyva šiemet neteko paramos gavėjo statuso dėl to, kad laiku nepateikė savo metinių veiklos ataskaitų už 2021 metus.
Esant tokiai situacijai su paramos gavėjo statuso panaikinimu, greitai tiek pat organizacijų neteks ne tik paramos gavėjo statuso, bet ir gaus pranešimus dėl galimo jų likvidavimo.
Raginame visas realiai veikiančias #NVO dar iki šių metų pabaigos sutvarkyti:
Savo metines finansines ir veiklos ataskaitas (parengti jas vadovaujantis asociacijų, viešųjų įstaigų ar labdaros ir paramos fondų įstatymais, t.y. visi privalomi punktai turi būti atsakyti);
NVO žymą;
Naudos gavėjų duomenų ataskaitą.
Ir taip neprarasite galimybės kitais metais dalyvauti konkursiniame NVO finansavime, gauti 1,2% GPM ar verslo įmonių paramos bei neturėsite kliūčių sudarant naujus sandorius su auditoriais, notarais ar atidarant naujas banko sąskaitas.
Plačiau - http://www.3sektorius.lt/.../2022-11-18-paramos-gavejo...

LKBS informacija

Joomla templates by a4joomla