Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

20221020 175642Ruduo ir žiema žmonėms tikrai nėra aktyvių veiksmų metas. Tai būna laikas, kada apibendrinama, kas nuveikta ir planuojami tolimesnio ėjimo į priekį žingsniai. Tačiau Barzdų krašto žmonėms taip nenutiko: pirmasis juos po ilgo ramybės periodo į bendrą subūrį sutelkė spalio mėnesio 21 d. renginys labai gražiu pavadinimu ‒ ,,Rudens kraitė bendrystės sode“. Juo buvo atgaivintas ir aktyvuotas bendruomeniečių poreikis po ilgo laiko vėl susieiti ir pabūti kartu. O spalio 24 d. bendruomenė mėgavosi rudens laikotarpiui ypač pritinkančiu renginiu ,,Įžiebk moliūgą“. Rodos, paprasta šio renginio idėja, bet ji išjudino visus ‒ mažus ir didelius. Juk pamatę moliūgą, pirmiausiai galvojam ne apie jo vaisiaus maistines savybes, o apie grožį, todėl pasimėgauti tokia akimirka interesantų netrūko.
Lapkričio 16 d. bendruomenėje vyko pirmosios pagalbos suteikimo pamoka. Tai labai reikalingas ne pramoginis, o edukacinis, gyvenimui svarbus dalykas. Nes niekas negalime žinoti, kada jo gali prireikti.
Gruodžio mėnesį startavo kalėdine akcija ,,Gerumo širdis“. Bendruomenė kvietė prie akcijos prisidėti visus savo gerumu: savo rankų darbo šaliku, kojinėmis, pirštinėmis, ilgo galiojimo maistu, iškeptu sausainiu, rankų darbo atvirute su šiltu palinkėjimu... Tikimės, kad ši akcija mūsų bendruomenėje bus daugiametė.

O gruodžio 27 d. vaikučiai buvo pakviesti į karnavalą. Juos džiugino karalienė Elza ir Kalėdų senelis, dalindamas šventinius saldainių krepšelius.
Ir visai nesenas renginys vyko šių metų vasario 16 – ąją. Tą dieną gausiai susirinkusi bendruomenė žygiavo miestelio gatvėmis, minėdama 335-uosius Barzdų miestelio paminėjimo metus. Šio žygio metu buvo nueita 3350 metrų. Ir tai buvo gyvas ir fizinis, ir dvasinis prisilietimas prie įvykiais turtingos savo žemės atminties.

Barzdų BC informacija

 

 

Joomla templates by a4joomla