Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

2BarzdaiBarzdų bendruomenės centras džiaugiasi savo atgimimu: sambūrio veikla atkurta nuo 2022 m. ir šiuo metu vienija 65 narius. O mums ir toliau smagu sulaukti vis norinčių būti mūsų bendrystės dalimi.
Nors centras atsikūręs dar vos antrus metus, mes ne tik tęsiame senąsias tradicijas, bet veiklas praturtiname ir naujovėmis. Stengiamės dalyvauti projektinėse veiklose, bendradarbiauti su jaunimo grupėmis, seniūnija, biblioteka, kultūra, bet taip pat prisidėti ir prie socialinės paramos stokojančių šeimų ar asmenų. Suburti žmones bendrystei yra nelengva, o vėl atkurti jų pasitikėjimą ‒ sunkiausia mano kaip pirmininkės užduotis. Tačiau, tai yra įpareigojanti užduotis. Ir kaip visa tai vyksta?
Praeitų metų rudenį startavome su pirmuoju renginiu, rudens darbų pabaigtuvėmis "Rudens kraitė bendrystės sode“, kur žmonės rinkosi pasidžiaugti nuveiktais darbais, pasikalbėti, pasišokti .
2022 m. gruodžio mėnesį surengėme Kalėdinį karnavalą mūsų mažiausiems. 2023 m. balandžio mėnesį rinkomės į Atvelykio šventę.

Liepos 1 d. džiaugėmės ypač išraiškinga švente: Barzdų miestelis minėjo 335 metų jubiliejų, o Barzdų BC 20-ies metų sukaktį. Teko iš peties paplušėti, nes teikėme projektą LR Žemės ūkio ministerijai dėl lėšų paramos renginiui. Tačiau projektas finansavimą gavo šimtu procentų ir tuo mes, visa bendruomenė, labai džiaugėmės. Šventėje dalyvavo apie 500 žiūrovų ‒ savųjų ir svečių. Ir kaip nesidžiaugti, kai aidžiai skambėjo populiarių atlikėjų dainos, šoko ir grojo kapelijos.
Nuostabu dirbti ir įdėti daug pastangų, kai rezultatai pranoksta lūkesčius.
Manau, bendruomenė gyvuos tol, kol bus žmonių, kurie savo mintimis, darbais ir gera širdimi bus kartu. To ir linkiu mūsų Barzdų bendruomenės centrui.

Agnė Dereškevičienė, Barzdų seniūnijos BC pirmininkė

3.Barzdai 4Barzdai 5Barzdai

Joomla templates by a4joomla