Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

received 2054257264935548Prašurmuliavo bendruomenės ”Slavikiečiai“ rudens šventė „Išeinančiam stebuklingam rudeniui mojam“. Ruduo, iš tiesų, stebuklingas – tiek daug žmonių prisidėjo, kad ši šventė įvyktų ir tiek daug susirinko į ją.
Dėkojame visiems ir kiekvienam!
Šventės metu dalyviai buvo vaišinamasi bendruomenės šeimininkių keptu kugeliu. Vaikai galėjo pasisemti džiaugsmo iš „Laimės šulinio“, vyko loterija be pralaimėjimo, kurios prizus įsteigė Slavikų seniūnijos gyventojai bei bendruomenės nariai. Sukauptas loterijos fondas buvo paskirtas bendruomenės naudingam pirkiniui ar paslaugai. Yra kelios idėjos, bet mes visada atviri pasiūlymams. Šios šventės metu šventėme simbolinių vienerių metukų sukaktį. Visi kartu valgėme šventinį tortą ir dėkojome vieni kitiems už indėlį į šią šventę ir šiuos bendruomenės metus.
Vakaro muziką ir gerą nuotaiką kūrė grupė „Kolegos“ – už tai dėkingi esame bendruomenės nariams, kurie skyrė 1,2 proc. savo pajamų mokesčio. Ypatingai dėkojame Slavikų seniūnijos seniūnui Redui Juškaičiui už palaikymą ir pagalbą darbuose bei sumanymuose.
Tariame „AČIŪ“ už sveikinimo žodžius bei gėlių žiedus ir sieksime palinkėjimų išsipildymo, vieningumo toliau dirbant visų mūsų labui.
Dalinamės dalele geros nuotaikos ir energijos iš šventės.

Neringa Žilionienė, „Slavikiečių“ bendruomenės pirmininkė

 

 

Joomla templates by a4joomla